VT-19 på gång!

PÅ FREDAG ÄR DET DAGS! (sen måndag och onsdag osv såklart….)

Ni är så välkomna allihopa att komma på Wushu Stockholm IF för att träna wushu, kinesisk kampkonst som sätter fokus på välutförda och smidiga tekniker med positioner, förflyttningar, hopp, slag och sparkar bland mycket annat! Du kommer att träna din uthållighet, din balans, din rörlighet, din spänst… ja, vad väntar du på! 🙂

När du tränar med oss kommer du att kunna köra på:
– Måndagar, kl. 19-20 (1 timme) >>NY<<
Tallkrogens skola, Gymnastik övre
Torögatan 59-65
T-bana Tallkrogen 

– Onsdagar, kl. 19-21 (2 timmar)
Engelbrektshallens spegelsal/motionsrum
Danderydsgatan 25-27
T-bana Tekniska Högskolan

– Fredagar, kl. 19-20.30 (1,5 timmar)
Eriksdalsskolan gymnastik 2
Ringvägen 55-66
T-bana Skanstull

Vi kör vårt första pass på terminen nu på fredag!
Första gången du kommer och provar är det gratis därför kom gärna själv eller med en kompis för att svettas en stund med oss!
En nyhet för denna termin är att Nicklas Sigurdh kommer också att hålla träningarna på måndagar vilket kommer att göra det ännu mer spännande! Nicklas har en gedigen utbildning samt lång erfarenhet inom wushu från både Sverige och Kina.
Ett önskemål från några också är att vi fokuserar mer på ca 2 former så att medlemmarna hinner lära sig formerna om de inte kommer på alla pass. Tiden å andra sidan kommer att berätta vad vi lär oss (vad vi hinner med, jag brukar vara optimistisk), och vi är därmed inte fast i det man bestämmer från början utan min förhoppning är att folk kommer regelbundet till träningen för att kunna lära sig så mycket de kan!

De 2 former som man kommer att fokusera på den här terminen är:
– Changquan 3e set
– Daoshu 32 / 3e set beroende på nivå (bågsvärd)
– samt Changquan 32 på måndagar
Vi ses på första passet nu på fredag!

jbg-tuppensanshouspark-och-taoluslag2 komochplankamedossdsc_51463

les4mousquetairesfighterandcoe