Sommarträning del 2 startar imorgon!

Har du inte kunnat vara med på första delen av sommarträningen i juni?
Då har du äntligen möjlighet att komma ikapp innan höstterminen 2013 börjar den 26 augusti!

Vi kör del 2 av sommarträningen med start på måndag den 29 juli, fortfarande utomhus i Rålambshovsparken. Mellan löpbanorna och längdshoppsbanan kör vi 1,5 timmar per pass, både måndag och onsdag kl. 18.00 under de kommande fyra veckorna. Eftersom vi dessutom kör under bron finns det absolut inget dåliga väder som kan hindra oss till att köra. 😉

Vi kommer att köra en del spännande saker, från förflyttningar för att träna sin grundteknik till hoppsparkar på den studsande löpbanan, med ordentligt fys och stretch på gräset. Vi övar också en ny grundläggande TaoLu (nya Er DuanWei) för att kunna förbättra och fokusera mer på våra grundtekniker.

Så KOM och ta med dig en kompis till wushuträningen.
Vi ses imorgon!

PS: mer info om avgift och plats hittar du där