Wushu Stockholm IF på SM 2013 – sammanfattning

Förra helgen var det den allra första gången som Wushu Stockholm IF skulle representeras på en taolutävling och inte det minsta eftersom det var SM. Sex tappra medlemmar stod upp för uppgiften: Clas, Jaafar, Sebbe, Omid, Danne och Jonathan.
Alla fem har haft denna tävling på sikt sedan början av vårterminen och äntligen var de där, redo för att leverera!
Och det gjorde dem, på ett mycket bra sätt:
– Omid tog guld i standard handform Junior
– Sebbe, Jaafar, och Clas tog respektive guld, silver och brons i kategorin standard handform
– Danne tog brons i den svåra kategorin av samtid handform
– Jonathan visade upp sin nanquan och nandao på ett mycket väl behärskat utförande. Jonathan hade ingen motståndare denna gång pga avhoppet av någon annan tävlande från Umeå.
Utöver medaljer fick de allihopa en erfarenhet för livet och suget för mer som tyder på Jaafars fråga till mig efter tävlingen: ”När är nästa tävling?”
🙂

Det kommer fler tävlingar som vi ska försöka att vara med. Det finns nu också en del detaljer som vi kommer att förfina och många aspekter att utveckla vidare på träningen, men sammanfattningsvis visade ni precis vad vi går för: en viktig positiv inställning för att vi gillar det vi gör och strävan att kämpa och göra sitt bästa oavsett förhållandena!
Plus en mycket stadig grund som våra korta men nyttiga träningsmåndagar (särskilt) fortsätter att stärka.

Avslutningsvis, en liten men essentiell anmärkning: träningslektionerna ger er färdigheter men det är främst er egen insats som kommer att avgöra er utveckling! Och den bästa tipsen jag kan ge till er är kom regelbundet till träningen! 4 timmar är inte mycket av de 168 som veckan består av. Och vill ni få ytterligare träningsråd vet ni att det är bara att fråga!

Där har ni:
– våra tävlandes prestationer samlade på en och samma spellista:
Wushu Stockholm IF @ SM 2013

– plus lite bilder som jag snott från Jonathan.
clas jaaf seb rik SM 2013danne SM 2013sarah SM 2013

jonathan SM 2013omid SM 2013sebbetav

BRA JOBBAT!